21 Ağustos 2010 Cumartesi

Sistem geri yükleme

Çoğu bilgisayar kullanıcısının baş belası olan windows hatalarından kurtulmanın yolunu bu yazımızda sizlerle paylaşacağız. Bilgisayara yeni bulaşmış olan virüslerden kurtulmanın en kolay ve etkili yolu Sistem geri yükleme yapmanızdır. Sistem geri yükleme, bilgisayarınız çok güzel çalışıyorken bir nokta belirlemeniz ve bilgisayarınız hantallaşmaya başladığında iyi çalışan noktaya geri yükleme işlemidir. Ayrıca, siz geri yükleme noktası belirlemeseniz bile windows bazı zamanlar sizin yerinize otomatik olarak geri yükleme noktası oluşturmaktadır.


Sistem geri yükleme programını başlatmak için Başlat/ Tüm programlar / Donatılar /Sistem Araçları/ ve Sistem Geri Yükleme sekmesine tıklıyoruz. Açılan pencereden “geri yükleme noktası oluştur” diyen sekmeyi işaretleyip günlük sistem geri yükleme noktamızı oluşturabiliyoruz. Geri yüklemek içinde açılan pencereden “Bilgisayarımı Önceki Bir Zamana Geri Yükle” sekmesini işaretliyoruz ve ileri tuşuna basıyoruz.

Sistem geri yükleme çalışmıyor

Cepten internete girmek

İnternette rahatça dolaşabilmeniz için öncelikle cep telefonunuza mobil opera mini yi yükleyiniz. Google da ebuddy'yi aratın onun sayesinde de msn e bağlanırsınız. Cepte online tavla oynamak istersenizde gamyun.net ten jar dosyasını indirebilirsiniz.

Evet bugün biraz daha açayım
Öncelikle cep telefonunuzun internet ayarlarını yaptıktan sonra cebinizin web tarayıcısı ile http://m.opera.com/ adresini ziyaret edin buradan operanın web tarayıcısını bulacaksınız. Kullanımı çok rahattır. Facebook, google, milliyet, hürriyet gibi sitelerin linkleri programın anasayfasında mevcuttur. Sık kullandığınız web sitelerinide ayrıca ekleyebiliyorsunuz. Ücretlendirmeside Turkcell de günlük bir kere 50 Kuruş veriyorsunuz. akşama kadar rahat rahat taklıyıyorsunuz. 15MB sınırı var ama kolay kolay dolmuyor.