Turkiye Islemcisini Tasarliyor - Bilisimciler Yarisacak - Teknoloji Haberleri

24 Kasım 2007 Cumartesi

Turkiye Islemcisini Tasarliyor - Bilisimciler Yarisacak

Türkiye Bilişim Sektörü Derneği ''Türkiye İşlemcisini Tasarlıyor'' yarışması düzenledi
Türkiye Bilişim Sektörü Derneği (TÜBİDER), yenilikçilik ve teknik eğitimin Türkiye'deki gelişimine destek olmak amacıyla ''Türkiye İşlemcisini Tasarlıyor'' yarışması düzenliyor.

TÜBİDER'den yapılan yazılı açıklamaya göre, yarışmayla, yenilikçilik ve teknik eğitimin Türkiye'deki gelişimine destek olmak ve gençlerde yaratıcılığı teşvik etmek hedefleniyor. ''Sanal İşlemci Tasarımı'', 'FPGA ile Fiziksel İşlemci Tasarımı'' ve ''Akademik Yenilikçi Gömülü Sistem Tasarımı'' kategorilerinde düzenlenecek yarışmaya, 18 yaşından gün almamış lise ve üniversite öğrencisi ya da mezunu olan, herhangi bir teknoloji firmasında çalışan veya stajyer konumunda olmayan kişiler, her boyuttaki teknoloji şirketleri, Türkiye'deki devlet ve vakıf üniversitelerinde yer alan akademisyenlerin oluşturduğu gruplar katılabilecek.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin, www.cpu-turkey.com/registration adresinde yer alan online başvuru formunu doldurup, katılım koşulları bölümündeki ''Projelerin Topluma Tanıtılması ve Bu Konuda Fikri Hakları Devir Sözleşmesi''ni imzalayarak, TUBİDER'e göndermesi gerekiyor.
Kaynak:

Hiç yorum yok: